PriveCall 2.0 je end-to-end kriptirani uređaj za enkripciju govora, poruka i dokumenata za sve standardne pametne telefone sa nadograđenim funkcionalnostima i 4,6″ zaslonom na dodir.

Uređaj je najbolju odabir za svaku organizaciju ili tim koji trebaju odraditi kritične misije ili rukuju sa tajnim ili povjerljivim informacijama.

PriveCall™ 2.0 pozive i poruke te dokumente ne može prisluškivati niti jedna strana kojima informacije nisu namijenjene bez obzira radi li se od konkurentskoj firmi, industrijskoj špijunaži ili bilo kojoj privatnoj ili Vladinoj agenciji (policiji ili obavještanoj službi).

Jednostavnost uporabe

1. Spojite PriveCall™ i vaš pametni telefon pritiskom gumba ili uključivanjem hands-free uređaja na vaš PriveCall™ uređaj
2. Vaša PriveCall™ kontakt lista će se pojaviti na sučelju vašeg PriveCall™ uređaja
3. Zovite i primajte sigurne pozive ili konferencijske pozive bilo gdje u svijetu u sigurnosti i privatnosti PriveCall™ sigurne linije.

Radi u cijelom svijetu

Aktivirajte WiFi pristupnu točku na vašem mobilnom telefonu i sigurno razgovarajte ili razmjenjujte poruke sa PriveCall™ uređajem bez dodatnih troškova.

100% sigurni pozivi i poruke 

Privecall™ 2.0 je izgređen sa ojačanim Linux operativnim sustavom. Enkripcijske biblioteke i enkripcija govora je omogućena u 100% provjerljivom izvornom kodu. End-to-end kripritani govor je osiguran sa AES256 enkripcijom i Diffie-Hellman izmjenom ključeva, koji hakiranje i probijanje koda čine nemogućom misijom.

Patent u postupku registracije

Naše rješenje je 100% transparentno. PriveCall™ je dizajniran i proizveden u Finskoj od strane tvrtke XXLSec Ltd i u postupku je registracije patenta.

NATO/EU razina komunikacije stupnja TAJNO

Kako radi PriveCall™ pogledajte u slijedećem video prilogu.