Sigurna komunikacija

Najbolji kriptirani uređaj za tajnu komunikaciju

PriveCall 2.0 je end-to-end kriptirani uređaj za enkripciju govora, poruka i dokumenata za sve standardne pametne telefone s nadograđenim funkcionalnostima i 4,6″ zaslonom na dodir.

Uređaj je najbolji odabir za svaku organizaciju ili tim koji trebaju odraditi kritične misije ili rukuju s tajnim ili povjerljivim informacijama.

PriveCall™ 2.0 pozive i poruke te dokumente ne može prisluškivati niti jedna strana kojima informacije nisu namijenjene bez obzira radi li se od konkurentskoj firmi, industrijskoj špijunaži ili bilo kojoj privatnoj ili Vladinoj agenciji (policiji ili obavještajnoj službi).

Jednostavnost uporabe

  1. Spojite PriveCall™ i vaš pametni telefon pritiskom gumba ili uključivanjem hands-free uređaja na vaš PriveCall™ uređaj
  2. Vaša PriveCall™ kontakt lista će se pojaviti na sučelju vašeg PriveCall™ kriptiranom uređaja
  3. Zovite i primajte sigurne pozive ili konferencijske pozive bilo gdje u svijetu u sigurnosti i privatnosti PriveCall™ sigurne linije.
PriveCall 2.0 kriptirani uređaj za enkripciju govora, poruka i dokumenata.

Radi u cijelom svijetu

Aktivirajte WiFi pristupnu točku na vašem mobilnom telefonu i sigurno razgovarajte ili razmjenjujte poruke sa PriveCall™ kriptiranim uređajem bez dodatnih troškova.

100% sigurni pozivi i poruke

Privecall™ 2.0 je izgređen s ojačanim Linux operativnim sustavom. Enkripcijske biblioteke i enkripcija govora je omogućena u 100% provjerljivom izvornom kodu. End-to-end kripritani govor je osiguran sa AES256 enkripcijom i Diffie-Hellman izmjenom ključeva, koji hakiranje i probijanje koda čine nemogućom misijom.

Patent u postupku registracije

Naše rješenje je 100% transparentno. PriveCall™ je dizajniran i proizveden u Finskoj od strane tvrtke XXLSec Ltd i u postupku je registracije patenta.

NATO/EU razina komunikacije stupnja TAJNO

Kako radi PriveCall™ pogledajte u sljedećem video prilogu.

Aktivacijom WiFi pristupne točke razgovarajte 100% sigurno bez dodatnih troškova.

Pronađite detektivsku uslugu koja odgovara vašim potrebama i obratite nam se s povjerenjem.

Za više informacija kontaktirajte nam putem upitnog obrasca ili nam se obratite na mail adresu pia@pia.com.hr.

pia@pia.com.hr